Акција: Новогодишњи пакетић

11.1.20-3a 

Ову акцију организовао је Ученички парламент наше школе, а поред Ученичког парламента, у акцију су биле укључене и наставнице Верица Лазић, Даница Баџа и учитељица Дубравка Мацут, као и сви наставници у школи.

11.1.20-4a

Циљ акције је био прављење слатко-сланих пакетића. Део пакетића је подељен ученицима наше школе, док је остатак пакетића, као и помоћ у виду различитих средстава за хигијену(сапуни, пасте за зубе, четкице, шампони, влажне/обичне марамице, дезодоранси...), однет у Прихватилиште за децу на Звездари. 

11.1.20-5a 

Ученици наше школе су показали своју хуманост, емпатичност, зрелост. Обрадовали су и насмејали своје другаре у школи, децу Прихватилишта и по ко зна који пут, покренулили иницијативу и исказали жељу да помогну својим вршњацима, којима је помоћ највише потребна.

 

            Прихватилиште су 30.децембра посетили представници Ученичког парламента, Савета родитеља, један ученик представник млађих разреда и учитељица Дубравка Мацут. Тог дана су деци из Прихватилишта предали пакетиће, са њима се дружили и провели део дана у смеху, забави и другарској атмосфери.

 

претрага