Обавештење - почетак другог полугодишта

У  понедељак 24.јануара 2022.године почиње друго полугодиште.
Непарна смена похађа наставу пре подне , а парна после подне.
Ученици од 1. до 4. разреда иду на наставу по 1. моделу тј. цео разред похађа наставу.
Ученици од 5. до 8. разреда по другом моделу тј комбиновано и то у понедељак, среду и петак група А, а у уторак и четвртак група Б.

ОБАВЕШТЕЊЕ - молба за упис првака 2022.године

Молба за упис деце у 1.разред за  школску  2022/2023.годину, која  територијално  не  припадају  ОШ "Стеван Сремац"  ће  се  примати  до 1. фебруара  2022.године  у  канцеларији  Секратара  школе  сваким  радним  даном  од 9  до  12  часова  или је  можете   послати  на мејл  школе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Неблаговремене захтеве школа неће разматрати.

Пример  молбе можете  погледати  ОВДЕ.

 

Управа  школе

У сусрет Новој години

деда мраз21Циклус радионица: У сусрет Новој години

Од теста до новогодишњих украса

У петак, 26. новембра, учитељица Дубравка Мацут је са својим ученицима из одељења II-3 и њиховим родитељима организовала прву у низу радионица у оквиру циклуса под називом У сусрет Новој години.

Циљ овог циклуса јесте подстицање сарадње школе и породице, омогућавање родитељима да уживају у групној активности са својим дететом и осете све чари предстојећих празника.

Првој у низу радионица је полазна тачка тесто а финални производ новогодишњи украс за јелку. Гостујући предавач је била Весна Гаљак, сликарка и бивша ученица наше школе.

Опширније: У сусрет Новој години

Пустовање као сликарста техника

vuna pustovanjeУ петак, 10. децембра, учитељица Дубравка Мацут је са својим ученицима из одељења II-3 и њиховим родитељима организовала другу у низу радионица у оквиру циклуса под називом У сусрет Новој години.

Циљ овог циклуса јесте подстицање сарадње школе и породице, омогућавање родитељима да уживају у групној активности са својим дететом и осете све чари предстојећих празника.

Опширније: Пустовање као сликарста техника

Кроз пројекат ,,Саобраћај у мом насељу “

саобрацај1

Да уз мало маште, пар добрих идеја и доста добре воље, наставни садржаји могу бити занимљивији, показали су ученици II 1 са својом учитаљицом Тањом Здравковски.
Садржаје о саобраћају ,који су предвиђени за ову школску годину, обрадили смо кроз пројектну наставу, под називом ,,Саобраћај у мом крају “.

Опширније: Кроз пројекат  ,,Саобраћај у мом насељу “

претрага