Чланци

Филтер
 • Првомајски празници

        Обавештавају  се  ученици  да  су  1. и  2. мај  2017.године  ненаставни  дани. 03.маја  полази  се  у  школу  по  устаљеном  распореду. Парна  смена  пре подне.

 • Математика

  mata   Списак  ученика  који  су   похваљени  и  награђени на  такмичењима из амтематике можете  погледати  кликом на  слику .

   

 • ФОРУМ ТЕАТАР – ЈОШ ЈЕДАН ПОНОС НАШЕ ШКОЛЕ

  ФОРУМОВЦИ ИЗ „СРЕМЦА“ ЗАБИЛСТАЛИ НА „ТРЖНИЦИ ИДЕЈА“

                                                                              

  forum    Наши талентовани форумовци имали су част и задовољство да у пратњи Марине Копиловић, наставнице енглеског језика која води Школско форум позориште већ две године и Тање Гаљен, помоћнице директора школе која им је била велика подршка, наступају на четвртом Школском сајму културе - „Тржница идеја“ са својом форум представом „Штребер“. Сајам је одржан 31. марта у Музеју историје Југославије у Београду.

  Музеј града Београда од 2011. организује Школски сајам културе „Тржница идеја“ са циљем да се успостави сарадња између школа и установа културе, користећи баштину као образовни ресурс, а музеје као места за учење.

 • У посети римском граду

     

  1aa

    У организацији наставница историје, Мирјане Милошевић и Јелице Пендић, ученици петог разреда су посетили једну од престоница римског царства- антички град Сирмијум који се налазио на месту данашње Сремске Митровице. Одушевљење петака остацима римске цивилизације, тако далеке временски, а тако нама близу територијално, било је очигледно. Пуни утисака и сувенира, насмејани, вратили су се кући из престонице Рима.

претрага