Чланци

Филтер
 • Ваше сребро сија златним сјајем !

  jeca ilić

     Наши ученици  Јован Нешић, Марко Ђорђевић,  Никола  Широња, Стефан  Костић, Урош  Мојсиловић, Владимир Васић,  Лука Митровић, Стефан Сарић, Минир Демир и Огњен  Исаиловић заједно са професором  физичког васпитања Јеленом Илић су освојили друго место на Републичком првенству основних школа у малом фудбалу  у  конкуренцији  1000 основних школа из целе Србије. Завршни турнир од осам најбољих екипа у Републици Србији се одржао у Кладову 15. и 16. маја.

     Ово је највећи успех наше школе у малом  фудбалу!

  Честитамо нашој екипи !!!

 • Гласајте за рачунарску опрему !

        stvaramo znanjeПоводом 20 година од оснивања, компанија Телеком Србија, под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, покренула је пројекат ''Стварамо знање'' чији је циљ опремање информатичких кабинета у 20 основних школа широм Србије.

 • Поносни на Анастасију !

  hippoana     На међународном такмичењу из  енглеског језика HIPPO 3, наша ученица Анастасиа Хаднађ је у категорији 7. и 8. разреда освојила  четврто место!

     Такмичење се одржало у Италији од 13. до 15 маја у граду Лидо ди Јесоло, недалеко од Венеције. У  такмичењу је учествовало 17500 ученика из Европе, Африке и Азије, да би се после три круга у финале пласирало 85 ученика. Анастасиа  је била у пратњи професора енглеског језика, Душана Станковића.

    Све честитке нашој Анастасији!!!

 • ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике

  Због надокнаде продужетка новогодишњих и божићних празника, субота 06.05.2017. године ће бити наставни дан а настава ће се одвијати по распореду од уторка. 

 • ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ 2017.

  ynaТакмичење се одржало 23.04,2017.  у ОШ „Стеван Сремац“ у Борчи по киши и први пут, у прошлих петнаестак година је вожен репасаж, уместо полигона.

  Наши  ученици  су  постигли  изузетне  резултате.

претрага