Почетна страна

Кроз пројекат ,,Саобраћај у мом насељу “

саобрацај1

Да уз мало маште, пар добрих идеја и доста добре воље, наставни садржаји могу бити занимљивији, показали су ученици II 1 са својом учитаљицом Тањом Здравковски.
Садржаје о саобраћају ,који су предвиђени за ову школску годину, обрадили смо кроз пројектну наставу, под називом ,,Саобраћај у мом крају “.

14Цео месец новембар био је посвећен овом пројекту . Провлачећи тему кроз скоро све предмете, смењивале су се активности . Тако су ученици осмишљавали важније саобраћајнице у насељу и правили их рециклирајући старе кутије, играчке, флашице и све остало што је доприносило вернијем приказу. Посебна пажња је посвећена важним објектима у насељу, који помажу у лакшој орјентацији. При свему томе је вођено рачуна да се испоштују сва саобраћајна правила.
2Низале су се активности: осмишљавали смо и правили нове саобраћајне знакове, замишљали и представљали   разне ситуације у саобраћају , организовали квиз знања... Посебну помоћ у раду нам је представљала поклон- књига „Пажљивкова правила у саобраћају“, дар Агенције за безбедност саобраћаја. Она је дала деци могућност, да уз коришћење дигиталног уређаја , оживе поједине странице и послушају Пажљивкове савете.
Гост нашег пројекта , била је полицајка Бојовић Наташа , која је захваљујући љубазности Полицијске управе Београд, провела у пријатном разговору са нама цео час.
5И не само да смо остварили циљ нашег пројекта: упознавање са правилима понашања и примењивање тих правила у новим ситуацијама, већ смо показали своју креативност, сарадњу са вршњацима, одговорно коришћење дигиталних уређаја, развилаји способност критичког мишљења ...
Уколико желите да завирите у наш албум дешавања, кликните
овде.

претрага

Бројач

2194192
Данас
Јуче
Ове нед.
Претх. нед.
Овог месеца
Претх. месеца
Укупно
818
384
15916
2175822
44697
75039
2194192

Your IP: 54.226.126.38
Server Time: 2024-03-28 17:24:11