Жалбе на резултате завршног испита

Увид у тестове и подношење приговора на привремене резултате завршног испита, ученици са родитељима, могу учинити у суботу 21. 06. 2014. године од 8 до 13 часова у нашој школи (у учионици1).

               Приговори се сачињавају у писаној форми, на обрасцу 11 који се добија у школи. Приложене приговоре и тестове, после 13 часова, директор школе са супервизором доставља школској комисији (која ће радити у ОШ „Раде Драинац“, пункту за леву обалу Дунава). Школска комисија ће размотрити све уложене приговоре до 16 часова и у писменој форми сачинити одговор (образац 12).

После 16 часова директор школе ће донети одговоре школске комисије у нашу школу где их родитељи могу преузети до 17 часова.

            Уколико родитељи нису задовољни одговором школске комисије, могу поднети приговор окружној комисији која ће, за нашу школу, бити стационирана у ОШ „Владислав Рибникар“, у Београду, ул. Краља Милутина бр. 10. Школа ће доставити тестове окружној комисији до понедељка 23. јуна до 8 часова а родитељи који желе да уложе приговор морају отићи у ову школу и поднети приговор окружној комисији од 8 до 16 часова.    

претрага