Почетна страна

Обавештење - Дан државности

Поводом Дана државности среда, четвртак и петак, 15,16. и 17. фебруар су нерадни и ненаставни дани. Настава ће се од понедељка 20. фебруара 2023. године обављати по уобичајеном распореду.

Дан државности

ОБАВЕШТЕЊЕ - молба за упис првака 2023. године

Молба за упис деце у 1. разред за  школску  2023/2024. годину, која  територијално  не  припадају  ОШ "Стеван Сремац"  ће  се  примати  до 1. фебруара  2023. године  у  канцеларији  Секратара  школе  сваким  радним  даном  од 9  до  12  часова  или је  можете   послати  на мејл  школе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Неблаговремене захтеве школа неће разматрати.

Пример  молбе можете  погледати  ОВДЕ.

Управа школе

Сарадња са манастиром Студеница

manastir sДа дечија креативност нема границе и да спаја наизглед неспојиво показују и радови ученика шестог разреда који су стигли до званичног сајта манастира Студеница. И ове године у оквиру историјске секције настали су божанствени радови ученика који су се допали и Управи манастира Студеница који је објавио причу и видео о њима. Сарадњу је иницирала наставница историје Јелица Пендић како би промовисала велики труд деце, али и родитеља који су спремни увек за сарадњу са школом.

Више информација можете наћи на сајту манстира Студеница:

https://manastirstudenica.rs/ucenici-os-stevan-sremac-iz-borce-napravili-maketu-manastira-studenice/

Опширније: Сарадња са манастиром Студеница

Ликовна радионица у Музеју примењене уметности

Ликовна радионица 5У оквиру 57. дечијег октобарског салона реализовали смо ликовну радионицу на тему Бициклом око планете, у Музеју примењене уметности.

Први део наше посете је протекао у разгледању изложбе на тему путовања. Кустос музеја нас је провео кроз изложбу уз предавање о различитим ликовним техникама, медијима, начинима на који појединац или група могу да се изрази ликовним радом. Ученици су били врло заинтересовани за предавање, имали су мноштво питања и идеја на који начин би још могли да дођу до ликовног решења .

Опширније: Ликовна радионица у Музеју примењене уметности

Шта детету треба да расте до неба

Дечја недеља      - Шта детету треба да расте до неба 1Једна од активности поводом Дечије недеље била је писање порука на тему Шта детету треба да расте до неба . Ученици III -3 су показали своју креативност у ликовном и литерарном стваралаштву.

Заједничким, тимским радом, направили су, декорисали и исписали стихове на кутији у коју су убацивали своје поруке. Порукама су исказали своје мипљење о томе шта је њима неопходно да би расли здраво и правилно се развијали као личности.

      Дубравка Мацут, учитељица   III-3

Опширније: Шта детету треба да расте до неба

претрага

Бројач

2273585
Данас
Јуче
Ове нед.
Претх. нед.
Овог месеца
Претх. месеца
Укупно
1216
2458
28853
2220132
73315
50775
2273585

Your IP: 13.58.39.23
Server Time: 2024-04-26 14:39:59