Почетна страна

Пролећни распуст

Пролећни распуст почиње у четвртак, 13. априла, а завршава се у понедељак 17. априла 2017. године.

Први радни дан је уторак 18. април 2017. године са парном сменом пре подне.

ЖЕЛИМО ВАМ СРЕЋНЕ УСКРШЊЕ ПРАЗНИКЕ!

 

Математика

mata   Списак  ученика  који  су   похваљени  и  награђени на  такмичењима из амтематике можете  погледати  кликом на  слику .

 

ФОРУМ ТЕАТАР – ЈОШ ЈЕДАН ПОНОС НАШЕ ШКОЛЕ

ФОРУМОВЦИ ИЗ „СРЕМЦА“ ЗАБИЛСТАЛИ НА „ТРЖНИЦИ ИДЕЈА“

                                                                            

forum    Наши талентовани форумовци имали су част и задовољство да у пратњи Марине Копиловић, наставнице енглеског језика која води Школско форум позориште већ две године и Тање Гаљен, помоћнице директора школе која им је била велика подршка, наступају на четвртом Школском сајму културе - „Тржница идеја“ са својом форум представом „Штребер“. Сајам је одржан 31. марта у Музеју историје Југославије у Београду.

Музеј града Београда од 2011. организује Школски сајам културе „Тржница идеја“ са циљем да се успостави сарадња између школа и установа културе, користећи баштину као образовни ресурс, а музеје као места за учење.

Опширније: ФОРУМ ТЕАТАР – ЈОШ ЈЕДАН ПОНОС НАШЕ ШКОЛЕ

У посети римском граду

   

1aa

  У организацији наставница историје, Мирјане Милошевић и Јелице Пендић, ученици петог разреда су посетили једну од престоница римског царства- антички град Сирмијум који се налазио на месту данашње Сремске Митровице. Одушевљење петака остацима римске цивилизације, тако далеке временски, а тако нама близу територијално, било је очигледно. Пуни утисака и сувенира, насмејани, вратили су се кући из престонице Рима.

Опширније: У посети римском граду

Градско такмичење из енглеског језика 2017.

Тако  се  то  ради  код  нас  у  "Сремцу"

     Ове године, заиста имамо разлога да будемо поносни на наше ученике што се тиче такмичења из енглеског језика.

   Осим наших HIPPO 2017 полуфиналиста о којима смо већ писали, имамо и два ученика осмог разреда која су освојила друго место на Градском такмичењу из енглеског језика које је одржано 25. 3. 2017. године, и тиме обезебедила пласман на Републичко такмичење.

  Све честитке нашој Марији Брзаковић, ученици VIII1,чија је наставница Ангелина Божовић и Лазару Ђерију ученику VIII4,чија је наставница Марина Копиловић.

  Желимо им много успеха на предстојећем Републичком такмичењу! Сигурни смо да ће се вредно припремати и да успех неће изостати. 

eng1

претрага

Бројач

2280569
Данас
Јуче
Ове нед.
Претх. нед.
Овог месеца
Претх. месеца
Укупно
927
1601
2528
2244732
80299
50775
2280569

Your IP: 3.14.80.45
Server Time: 2024-04-29 10:33:47