Мој лифт из маште

Из  ЈКП“Јавно стамбено“ специјална награда  за
ОШ“Стеван Сремац“
liftПоводом наградног конкурса „Мој лифт из маште“,  ЈКП “Градско стамбено“  је 24.12.2013.год доделило специјалну награду одељењу II3, учитељице Дубравке Мацут - белу таблу и спортске реквизите. На конкурс, који је био организован за децу првог и другог разреда, пристигло око 1300 радова из 42 београдске школе.

Опширније: Мој лифт из маште

"Мислиша"

Обавештење за ученике од 2-8. разреда

И ове школске године биће организовано математичко такмићење „Мислиша“. Ученици који желе да учествују, треба да се пријаве својим учитењицама, односно својим наставницима математике најкасније до среде 25.12.2013. године. Уз пријаву треба уплатити и чланарину у износу од 100 динара. Кординатори такмичења су професори математике Данијела Јосић за непарну смену и Александра Митровић за парну смену.

Математичко такмичење "Мислиша"

Сремчеви дани

ДАН ШКОЛЕ И СРЕМЧЕВИ ДАНИ

Као и претходних година Дану школе ће претходити Сремчеви дани у оквиру којих ће сви ученици наше школе имати активности (осим ученика првог разреда).

Сремчеви дани биће попуњени следећим манифестацијама:

Свако одељење 2, 3. и 4. разреда припремиће са својим учитељицама 2-3 представе за приредбу свог разреда. Осим тога, ученици талентовани за имитирање, припремиће имитацију неке познате личности по свом избору за манифестацију „Твоје лице звучи познато“. Прва недеља Сремчевих дана предвиђена је за активности млађих ученика:

Опширније: Сремчеви дани 

Трка за срећније детињство

 

sl6Овогодишња акција ,,Трка за срећније детињство“ у организацији ЦК ,,Палилула“, одржана је 24. 10. 2013 год. на стадиону ОФК Београд. Из наше школе је учешће у овој трци узело 39 ученика VI, VII и VIII разреда ( 23 девојчице и 16 дечака).

Опширније: Трка за срећније детињство

Срећан ти почетак ђаче

prvaci У понедељак, 02.09.2013. године у 8 часова, почела је нова школска година и за око 1200 ђака ОШ“Стеван Срема“ у Борчи. Овог јутра посебно су били радосни ђаци прваци који су са нестрпљењем чекали да уђу у сређене учионице и упознају се са својим учитељима.

 

Опширније: Срећан ти почетак ђаче 

Дрво генерације

Акција „ДРВО ГЕНЕРАЦИЈЕ“

у ОШ „Стеван Сремац“ Борча

mladji razrediПридружујући се акцији „Дрво генерације“ која је изведена у многим школама у Београду, и наша школа је у четвртак, 31.10.2013. год, оплеменила школски парк.

Опширније: Дрво генерације

претрага